webbanner

TEFCOLD GROUP

TEFCOLD GROUP

TEFCOLD Group består af TEFCOLD A/S, TEFCOLD (UK), TEFCOLD CZ s.r.o. og TEFCOLD SK s.r.o.

Vores hovedkontor er i Viborg, Danmark, hvor vi har et lager på 12.000 kvadratmeter, testlaboratorium, brandingfaciliteter, reservedel og et af vores showrooms.

Koncernens ambition er at vokse organisk og gennem opkøb. Opkøb vil øge vores leverandørbase og forbedre den logistiske opsætning i Europa og dermed give os mulighed for at betjene vores kunder endnu bedre fremover. Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at sælge mere og gøre deres liv lettere med nye produkter og muligheder.

TEFCOLD (UK) dækker Storbritannien og Nordirland. TEFCOLD CZ s.r.o. og TEFCOLD SK s.r.o. dækker Tjekkiet og Slovakiet. TEFCOLD A/S dækker resten af ​​Europa og resten af ​​verden.

 

Group Facts

140+ ansatte i 5 lande

Lager i Danmark, UK, Tjekkiet og Slovenien: 30.000 m2 med mere end 70.000 enheder på lager

4000+ kunder i 100 lande

160.000 solgte enheder om året

Test, branding, showroom og reservedelsfaciliteter i Danmark og UK

"Det er vores mission at arbejde hårdt hver dag for at give vores kunder en fremragende service og gøre deres liv let, at give dem nye produkter og muligheder, der hjælper dem med at sælge mere og tjene flere penge. For at gøre vores kunder mere succesrige og sætte os i stand til at vokse, er vi fast besluttede på at have de bedste mennesker, strømlinede processer, de laveste omkostninger og de mest effektive salgs- og marketingprocesser."

TEFCOLD (UK)

TEFCOLD (UK)

TEFCOLD (UK) er handelsnavnet for Interlevin RefrigerationLtd. og er en del af TEFCOLD GROUP.

TEFCOLD (UK) er lokaliseret i Castle Donington i Storbritannien og blev erhvervet af TEFCOLD GROUP i 2018.

De har en markedsledende position i den britiske plug-in-køleindustri med mere end 35 ansatte og et årligt salg på mere end 35.000 køleenheder.

De 9.000 kvadratmeter inkluderer testfaciliteter, branding og reservedelscenter og et omfattende showroom.

TEFCOLD (UK)
West Meadow Rise
Castle Donington
Derby
DE74 2HL
Telefon: +44 01332 850090
E-mail: sales@tefcold.co.uk

https://www.tefcold.co.uk

TEFCOLD (UK) dækker Storbritannien og Nordirland. TEFCOLD CZ s.r.o. og TEFCOLD SK s.r.o. dækker Tjekkiet og Slovakiet. TEFCOLD A/S dækker resten af ​​Europa og lande uden for Europa.

TEFCOLD CZ S.R.O.

TEFCOLD CZ S.R.O.

Det 30-årig gamle privatejede selskab Nosreti Velkoobchod blev købt af TEFCOLD GROUP august 2020 og hedder nu TEFCOLD CZ s.r.o..

TEFCOLD CZ er lokaliseret i Ostrava i Tjekkiet. De har en markedsledende position i Tjekkiet, men også en stærk position på det slovakiske marked.

Der er ca. 40 ansatte og sælger cirka 16.000 køleenheder om året ud over at sælge klimaanlæg og varmepumper.

Lageret er 4.000 kvadratmeter og ligger i Ostrava.

TEFCOLD CZ s.r.o.
28. ríjna 2020/231
709 00 Ostrava-Mariánské Hory
Telefon: +420595696615
E-mail: vo@tefcold.cz

https://www.tefcold.cz

TEFCOLD CZ og TEFCOLD SK dækker Tjekkiet og Slovakiet. TEFCOLD (UK) dækker Storbritannien og Nordirland. TEFCOLD A/S dækker resten af ​​Europa og uden for Europa.