webbanner

Få et login til webshoppen

Vi tilbyder alle vores kunder et personligt log ind til vores webshop. Med dit log ind kan du se:

• Dine egne priser
• Supplerende produktinformation
• Dit eget overblik over Ordrer, Fakturaer og "Favoritlister" i din egen kundeportal.

Det er en forudsætning, at du er kunde og alle felter i formularen er udfyldt med korrekte oplysninger. Vi vil til gengæld gøre vort yderste for at behandle din ansøgning indenfor 24 timer på arbejdsdage.

Ønsker du adgang til TEFCOLD MedieBank, kræver det underskrift af vores "Permission Contract". Med adgang til MedieBanken kan du frit downloade alle vores produktfotos og relaterede filer, som du kan anvende på din egen webshop, i dine produktkataloger og i dit markedsføringsmateriale generelt. 

Hvis du endnu ikke har en kundekonto hos TEFCOLD, men gerne vil have et login til webshoppen, så udfyld venligst denne formular i stedet. 

Se og læs vores "Privatlivspolitik" her.

"Takket være XML data feedet, har det været muligt for os at publisere flere af TEFCOLDS nye produkter på vores hjemmeside komplet med billeder, beskrivelser og den korrekte pris. For os er produktbeskrivelserne blevet forbedret og der er ingen forvirring omkring priser."

/Aleksandrs, Gastroburg

"Det har gjort en stor forskel for vores butik , at vi har investeret i nye kølemøbler fra TEFCOLD. Vi har fået mere køleplads og har samtidig reduceret vores energiforbrug med 58%."

/Jørgen, Min Købmand Sevel

"Et bredt udvalg af professionelt udstyr, et serviceminded team og produkter leveret til tiden har gjort det muligt for os at etablere et professionelt, seriøst og langvarigt samarbejde med TEFCOLD."

/Matériel CHR Pro