webbanner

Hvorfor TEFCOLD

 

Hos TEFCOLD er vi specialister i kommercielt køl og frys. Placeret i Danmark, England, Tjekkiet, Slovakiet, Belgien, Frankrig og Spanien, sælger vi køle og fryse udstyr til hele verden. Vi har over 170 ansatte og mere end 58.000m2 lagerfaciliteter. Vi har mere end 6.000 kunder i over 100 lande. Vi har egne testlaboratorier, branding, showroom og reservedelslagre.

Webshoppen er åben 24/7

Webshoppen er åben 24/7

Bestil hele døgnet rundt med dine aftale priser, garanti muligheder, real-time lager information, kundecenter og meget mere.

Global levering fra vores egne lagre

Global levering fra vores egne lagre

Vi leverer globalt fra et af vores lagre. Der er intet minimums antal når du bestiller, bestil blot de antal produkter du skal bruge og oplev hurtig levering. Det er også muligt at at få leveret fra en af vores fabrikker direkte til den ønskede adresse.

Benyt vores lager og spar penge

Benyt vores lager og spar penge

Arranger levering direkte fra vort lager til din kunde. Med et login får du adgang til ladmeter beregning og den præcise fragtpris til dig - eller direkte til din kunde.

Teknisk data og MediaBank

Teknisk data og MediaBank

Med et login får du fuld adgang til alle tekniske beskrivelser samt tegninger/diagrammer på vores produkter og har du brug for det, også fuld adgang til vores MediaBank.
 

Branding

Branding

Vi tilbyder at foliere og brande dine produkter. Med stor ekspertise brander og folierer vi kabinetter der får dine produkter og brand, til skille sig ud fra mængden.
 

Standard eller skræddersyet?

Standard eller skræddersyet?

Vi klarer begge! Vi tilbyder skræddersyet produkter - få dem præcis efter dine specifikationer.
 

Value for money

Value for money

Vi samarbejder med de bedste fabrikker og tester alle produkter i vores egne testfaciliteter, for at sikre at de lever op til vores høje krav. Du får med andre ord kvalitetsprodukter til en konkurrencedygtig pris.

Data pakke

Data pakke

Er du klar til at tilføje vores produkter på din hjemmeside? Vi leverer alt produktdata struktureret og klar til at importere direkte ind på din hjemmeside. Du kan hente et bredt udvalg af billeder og tekniske beskrivelser i vores MediaBank.