webbanner
Teknisk Specialist

Teknisk Specialist

Retur til nyheder
02-04-2024

Kunne du tænke dig at arbejde med alt fra produkttests og dokumentation til rootcause-analyser hos en virksomhed i udvikling? Så kom og bliv en del af TEFCOLD i en nyoprettet rolle, som du selv er med til at forme.

"Det er en rigtig spændende teknisk rolle, for du arbejder med en meget bred produktportefølje, som udvider sig i takt med vores vækst" fortæller Mads Brinch Christensen, Head of Technical Department and Development.

Velkommen til TEFCOLD

Vi er en del af den internationale TEFCOLD-gruppe, der med knap 1 milliard i omsætning sælger køle- og fryseløsninger til det professionelle marked i hele Europa. Så når du køber is i en kiosk, kan den sagtens ligge i en af vores frysere, uanset om du er på ferie i Skagen, Paris eller Bratislava.

I alt er vi 150 ansatte fordelt på lokationer i 8 lande fra Frankrig til Tjekkiet. Du bliver en del af vores Technical Department and Development, hvor vi er 6 dygtige medarbejdere – 4 på vores hovedkontor i Viborg samt 2 i Tjekkiet. Vi står for alt fra produkttests til teknisk projektledelse og håndtering af masterdata.

Fra produkttests til teknisk dokumentation

Som teknisk specialist får du en hverdag med en god blanding af teoretiske og praktiske opgaver. Du får et bredt samarbejde med dine kolleger på tværs af alle afdelinger. Og via sparring med dine kolleger opbygger du en viden, så du i fremtiden kan være med til at svare på, hvilke reservedele der kan bruges og hvordan, og om nye features kan tilføjes.

I en hverdag, hvor du får masser af indflydelse på dine opgaver, kommer du fx til at:

  • lave rootcause-analyser på både systemnedbrud og mekaniske fejl og kommer med løsningsforslagene
  • være i dialog med leverandører ifm. design af nye varianter af vores produkter for at finde de bedste tekniske løsninger
  • sætte produkter op til test og udføre disse på vores inhouse-produktværksted, hvor vi løbende tester vores produkters kvalitet
  • skabe overblik over produktkravene i standarder og regulativer samt kontrollere, at vores produkter og dokumentation overholder disse krav
  • samarbejde tæt med serviceafdeling vedrørende fx produktreklamationer samt med salg, når de har forespørgsler til ændringer på produkter.

Du kan forvente nogle rejsedage om året, hvor du fx er med på besøg hos leverandører i hele verden.

Bliv en del af en vækstkultur med hjerte

De sidste år er vi vækstet 20 % per år som gruppe, og det mærker vi også på det danske hovedkontor, hvor vi er 50 kolleger. En del af os er forholdsvist nye på grund af væksten – det giver os masser af plads til nye input.

"Du kommer til at arbejde side om side med kolleger, der sætter stor pris på sparring. Og jeg hører meget gerne dine skarpe forslag til forbedring – for jeg ved, det er jer, der ved bedst" uddyber Mads.

Stor interesse for teknik og gode samarbejdsevner

Du er typen, der gerne sidder og nørkler med at finde løsninger på tekniske udfordringer, ligesom du er klar på at granske standarder for at forstå produktkrav.

Hvis du har en baggrund som kølemontør, er det en fordel – men du behøver ikke være ekspert på køle- og fryseprodukter. For vi sørger selvfølgelig for at klæde dig godt på.

Der er derfor også flere indgange til stillingen:

  • Du kan sagtens være nyuddannet, fx som maskinmester, kølemontør eller med en anden teknisk baggrund.
  • Du kan have nogle års erfaring fra en lignende rolle eller være tekniker med interesse for at komme tættere på udviklingen og dokumentationen af produkterne, så længe du har stærke tekniske kompetencer.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk flydende.

Vil du udvikle dit tekniske talent hos os?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sarah Baagø-Tantholdt på +45 7245 9658.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 26. april 2024. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Vi forbeholder os retten til at lukke processen, når vi har fundet den rette.

Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

ANSØG HER