webbanner
Sådan skal lydniveau forstås - dB(A)

Sådan skal lydniveau forstås - dB(A)

Retur til nyheder
28-02-2023

(Foto: hearinghealthfoundation.org)

Vi får ofte kundehenvendelser omkring det lydniveau, vi oplyser under hvert produkt. Vi vil derfor gerne forklare, hvordan vi måler det, og hvad det betyder. 
 

Sådan måler vi lydniveauet i dB(A)

Lydniveauet der oplyses under hvert produkt, er den gennemsnitlige lyd målt over tid, typisk under en fuld køle-cyklus. Det betyder, at der vil være tidspunkter, hvor lydnivauet er lidt højere eller lidt lavere end det tal, der står i de tekniske specifikationer. 

Lydnivauet måles i 1.2 meters højde og på 1.2 meters afstand fra enheden.
 

Hvad betyder det?

Hos TEFCOLD ser vi et spænd af lydniveauer, fra vores absorptions minibarer med 0 dB(A) til vores store multideck kølere med åben front på 55 dB(A). Hvis vi kigger på skalaen fra The Hearing Health Foundation kan vi se, at vores produkter befinder sig i den lave ende af skalaen, og alle som én larmer mindre end det gennemsnitlige lydniveau på et kontor. Selv den åbne multideck køler ligger med sine 55 dB(A) på niveau med kunder der taler eller baggrundsmusik (60 dB(A)). 

Med andre ord, så kan du trygt omgive dig med vores produkter, men derfor arbejder vi naturligvis stadig på at udvikle nye produkter med så lavt et lydniveau som muligt for at beskytte din hørelse.