webbanner
Har du råd til ikke at investere i nye kølere?

Har du råd til ikke at investere i nye kølere?

Retur til nyheder
29-09-2022

Fra landsdækkende supermarkeder til lokale købmænd – alle prøver i øjeblikket at spare på omkostningerne, så der er råd til at betale de himmelhøje elregninger. Men hvad hvis svaret ikke er at spare, men derimod at foretage fornuftige investeringer?

Vores påstand er, at hvis du skifter dine nuværende åbne kølere ud med en tilsvarende model med døre, så vil den nye køler have tjent sig selv hjem på omtrent et år. Lad os tage et konkret eksempel.

Vi kan sammenligne vores åbne impulskøler MD1402B med vores displaykøler NC5000G, der har døre. Hvis vi tager udgangspunkt i deres respektive EU mærker, så står MD1402B til et årligt forbrug på 6972 KwH, hvorimod NC5000G står til at bruge 1024 KwH om året. Det giver en årlig besparelse på 5948 KwH.

Hvis vi siger, at prisen på strøm pt. ligger på omkring 3,35 kr. uden moms for 1 KwH i Danmark, så vil dette betyde en årlig besparelse på 19.922 kr. – med andre ord, hvis du udskifter den åbne model med en tilsvarende model med døre, så vil du have tjent din investering hjem på omkring 13 måneder og derefter fortsætte besparelsen fremadrettet.

Disse beregninger er vel at mærke baseret på to nye modeller fra vores produktsortiment. Hvis du sammenligner en ældre model generelt eller en ældre model uden døre med en helt ny model med døre, så vil besparelsen med alt sandsynlighed være endnu større.

Hvis du er interesseret i at vide præcis hvor meget du kan spare ved at skifte de modeller ud, du har stående i din virksomhed, så kontakt endelig vores salgsafdeling. De vil med glæde hjælpe dig med beregningerne, også på andre modeller med døre fra vores sortiment.