webbanner
TEFCOLD Gruppen opkøber TopCold og Mondial Groupe France

TEFCOLD Gruppen opkøber TopCold og Mondial Groupe France

Retur til nyheder
08-11-2022

TEFCOLD Gruppen har pr. 1-11 overtaget 100% af aktierne i TopCold, Belgien og Mondial Groupe France, Frankrig, et søsterselskab til TopCold. 

“Købet af TopCold og Mondial Groupe France styrker hele TEFCOLD Gruppen og vil gøre det muligt for os at være en bedre leverandør overfor vores kunder i Europa og en bedre kunde for vores leverandører” udtaler TEFCOLD CEO Jesper Kirkeby Hansen. “Vi har kendt TopCold i mange år. Det er et stærkt selskab med dygtige medarbejdere, og købet af TopCold er et vigtigt skridt på vores vækstrejse.”

TopCold blev etableret i sin nuværende form i 1993 og har siden udviklet sig til en markedsledende virksomhed indenfor kommercielt køl og frys i det Belgiske marked.

“Efter at have udviklet TopCold til der hvor vi er i dag, er jeg glad for at give stafetten videre til TEFCOLD” udtaler den tidligere ejer Marc Gielen. ”At blive en del af TEFCOLD Gruppen er en fordel for alle; vores kunder får adgang til det største lager af udstyr indenfor professionelt køl i Europa, de får adgang til nye produkter og et stærkt IT set up. TEFCOLD får adgang til vores viden, styrker og leverandører, og vores leverandører får til gengæld adgang til en Europæisk salgskanal” fortsætter Marc Gielen.

TopCold vil blive drevet videre af den samme ledelse og de samme medarbejdere som i dag, mens produkter, IT-systemer og visuelt udtryk skifter til TEFCOLD Gruppens standarder.

 ”Vi er rigtig glade for at tilføje TopCold til vores gruppe” udtaler Bestyrelsesformand Torben L. Christensen. ”Opkøb spiller en væsentlig rolle i vores vækststrategi, og det bliver formodentlig ikke mindre de kommende år, når man tænker på den krise, vi kan være på vej ind i. At finde, købe og integrere de rigtige selskaber er afgørende for vores succes og vi er meget tilfredse med at få TopCold og Mondial Groupe France ind i Gruppen."