webbanner
Projektleder

Projektleder

Retur til nyheder
28-12-2021

Til hands-on eksekvering af produktudviklingsprojekter

Er du talentet, som har fået opbygget en stærk værktøjskasse inden for projektledelse, som trives i en udførende rolle og som ønsker at få et selvstændigt ansvar i en særdeles succesfuld international handelsvirksomhed? Vil du være spydspidsen, der sikrer, at produktudvikling implementeres og kommer i markedet med den mest moderne og bæredygtige produktportefølje? Og er du en solid stakeholder manager, som formår at holde snor i producenter fra mange forskellige steder i verden? Så er du den Project Manager, vi søger til TEFCOLD A/S med base i Viborg.

Sikre eksekvering af effektive projekter via planlægning, opfølgning og systematik
Du kommer til at referere til den tekniske chef og bliver en del af et mindre team, som beskæftiger sig med udvikling af nye produkter samt yder teknisk service og support til producenter, kunder, myndigheder, supply chain og salg. I den forbindelse er du tovholderen på produktudviklingsprojekter af forskellig karakter, såvel tilretninger til eksisterende produkter som nyudvikling. Du vil, med koordinering og systematisk planlægning, have det store overblik over de igangværende projekter, hvor du selv vil være en del af den udførende organisation, som ejer og udfører opgaverne. Du har daglig kontakt med producenter i bl.a. Kina, Tyrkiet m.fl., hvor du sørger for, at projekterne forløber som de skal, at produktporteføljen lever op til specifikationerne og kommer i markedet som planlagt og i rette kvalitet. Øvrige ansvarsområder knytter sig til følgende:

  • Opdatere og lægge projektoplysninger ind i produktions-flow 
  • Synliggøre projekternes cyklus for de involverede parter
  • Koordinere teknisk information mellem selskaberne i gruppen
  • Opfølgning på reklamationer og løbende forbedringer
  • Holde dig opdateret på lovgivning og krav i forbindelse med EU-regulativer og certificering
  • Aktivt deltage i digitaliseringen af produktinformation

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed i vækst med stor specialviden, hvor du får en rolle med mange snitflader; internt til salg, teknisk afdeling og de øvrige TEFCOLD selskaber og eksternt til producenterne. Du kan forvente omkring 30 årlige rejsedage – primært til producenter i Europa og Asien. 

Selvdrevet og udførende projektleder med teknisk flair
Du har formentlig en videregående uddannelse og eventuelt suppleret med en projektlederuddannelse, ligesom du har teknisk forståelse og ikke mindst tilstrækkelig nysgerrighed for at forstå. Det vigtigste er, at du har været vant til at drive projekter, gerne produktudviklingsrelateret, i en handels- eller produktionsvirksomhed. Samtidig har du ambitioner om og potentiale til at udvikle dig yderligere i takt med virksomhedens vækst og ambitioner. På det personlige plan er du struktureret til fingerspidserne og har et stort overblik, hvorfor du er i stand til at sikre, at projekterne kommer i mål i henhold til tidsplan, budget samt kvalitet. Du trives endvidere i en rolle med mange snitflader, hvor du evner at samarbejde på tværs af landegrænser og kulturer. Du er desuden selvkørende og får løst opgaverne til fulde hver gang, også selvom du møder udfordringer på din vej. Endelig har du gode kommunikationsevner og begår dig ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale.

Send dit cv
Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner, Jesper Dambo på tlf. +45 5215 9732. Send dit cv via linket her på siden. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.