webbanner
Ny IT investering

Ny IT investering

Retur til nyheder
23-05-2019

Hos TEFCOLD har vi store ambitioner - men realistiske mål.

I dag tilbyder vi kvalitetsprodukter og en enestående service inden for kommerciel køling. Med mere end 30 års erfaring og succes internationalt, er det nu på tide at skabe mere opmærksomhed omkring TEFCOLD brandet her i Danmark.
 
For at fremskynde processen og kunne give vores kunder en endnu bedre service, har vi investeret kraftigt i optimering af IT. Vores mål er at håndtere og levere mere effektivt end andre aktører i branchen.
 
Som en del af denne strategi har vi etableret en åben webshop på det danske marked. Her har alle adgang til hele sortimentet samt direkte køb online. Vores servicemindede salgsteam står klar til at yde salgssupport og alle ordrer behandles hurtigt og effektivt, med levering lige til døren.
 
Webshoppen kommunikerer med fragtfirmaernes systemer og giver en eksakt pris for levering i både Danmark og resten af verden. Vores optimerede it-system kan også automatisk beregne hvor meget plads de forskellige produkter har brug for i fragtcontainerne og hvordan en forsendelse skal pakkes og placeres.
 
Har du en forespørgsel eller brug for salgssupport, kan du kontakte os her.