webbanner
Master Data Coordinator

Master Data Coordinator

Retur til nyheder
05-01-2022

Stamdatakoordinator 

– til vedligehold af stamdata

Er du drevet af at levere høj service til kunder, salg og marketing via struktur, systematik og effektive processer? Har du en god forståelse for opfølgning på dokumentation og vedligeholdelse af stamdata? Og motiverer det dig at sidde i en rolle med selvstændigt ansvar, hvor dine administrative og kommunikative evner er i fokus? Så er du den stamdatakoordinator, vi søger til TEFCOLD A/S med base i Viborg.

Støtte op om teknisk afdelings administrative opgaver
Du kommer til at referere til den tekniske chef og bliver en del af et mindre team, som bl.a. supporterer med opgaver inden for udarbejdelse af teknisk dokumentation og registrering af stamdata. Du skal sikre, at alle data i ERP- og PIM-systemer er opdaterede, rigtige og tilgængelige for brugerne. Din hovedopgave vil således være at støtte op om afdelingens administrative opgaver og dermed sikre at kunder, sælgere og marketingafdelingen får de bedst mulige betingelser for at lykkes. TEFCOLDs tekniske afdeling i Viborg er det tekniske centrum for hele TEFCOLD-gruppen, der består af selskaber i England, Danmark, Tjekkiet og Slovakiet. Øvrige opgaver knytter sig til at:


• Lave styklister og vedligeholdelse af data i ERP-system (Business Central)
• Vedligeholde produktinformation i PIM-system (Perfion)
• Trække månedlige rapporter som WEEE (affaldssortering)
• Udarbejde manualer og brugervejledninger
• Lave dimensionstegninger/CAD Blocks
• Lave emballagelabels


Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en succesfuld virksomhed med stor specialviden og - kompetencer. Kvaliteten er høj, og graden af service er stor. Dine kollegaer er både engagerede og fagligt dygtige og muligheden for sparring og udvikling i hverdagen er derfor stor.

Et administrativt service-gen
Du har sandsynligvis en baggrund med erfaring fra en lignende stilling, hvor du har skullet vedligeholde stamdata. Det er vigtigt, at du har forståelse for strukturen i behandling af data og har været vant til at sidde i en rolle med fokus på datastruktur. Du er selvkørende og disciplineret og får løst opgaverne til fulde hver gang, ligesom du er en stærk teamplayer og er særdeles serviceminded. Du er desuden vant til at arbejde i ERP-systemer, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Business Central og/eller Product Information Management (PIM)-systemer. Endelig har du gode kommunikationsevner og begår dig ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale.


Send dit CV
Send din ansøgning og CV til Kaj Stavnager, ks@tefcold.dk. Har du uddybende spørgsmål så ring på 60439267.


Om virksomheden
TEFCOLD A/S blev grundlagt i 1987 og er en ambitiøs og veldrevet familieejet virksomhed med fokus på kvalitet, både i forhold til virksomhedens produkter og den leverede service. TEFCOLD A/S er en del af TEFCOLD-gruppen, der sælger mere end 160.000 køleskabe og frysere om året til mere end 3000 kunder i 100 lande. TEFCOLD Group har ambitionen om at blive den mest succesrige virksomhed i den kommercielle køleindustri, når man måler på vækst, kundetilfredshed og indtjening. Virksomheden beskæftiger i alt ca. 110 medarbejdere i 5 lande. Du kan læse mere om virksomheden og produktsortimentet ved at besøge www.tefcold.com.