webbanner
Group Supply Chain Manager

Group Supply Chain Manager

Retur til nyheder
02-11-2021

Er du det talent, som har fået opbygget en stærk værktøjskasse inden for supply chain, planlægning og indkøb, og som vil være en del af en særdeles succesfuld international handelsvirksomhed? Har du evnerne til at udvikle solide samarbejder med leverandører på tværs af mange forskellige kulturer? Og er du analytisk, handlekraftig og ikke mindst løsningsorienteret? Så er du den Group Supply Chain Manager, vi søger til TEFCOLD A/S med base i Viborg.

 

Sikre effektive kerneprocesser i forsyningskæden til optimal leveringsevne

Med reference til CTO kommer du til at stå i spidsen for et mindre team, som bl.a. sidder med indkøb og planlægning. Du får det overordnede ansvar for forsyningskæden, herunder planlægning, indkøb samt lager og levering. Du bliver en del af en international koncern, hvor du bidrager til best practice og effektive kerneprocesser i hele supply chain. Dine opgaver knytter sig til at fremtidssikre den samlede forsyningskæde, så forretningsambitionerne i form af vækst og skalerbarhed indfries. Øvrige ansvarsområder knytter sig til følgende:

  • Kontinuerligt forbedre forsyningskædeprocesserne set fra kundernes og leverandørernes synspunkt
  • Rapportering af KPI’er, herunder serviceniveau, omkostninger og levering til tiden
  • Deltage i forhandlinger med leverandører i samarbejde med CTO 
  • Optimering af flow inden for ansvarsområderne 
  • Daglig ledelse af team
  • Sørge for, at forsyningskædens stamdata, såsom omkostninger, leveringstider og lagerniveau altid er nøjagtige og opdaterede

Du tilbydes en spændende og udfordrende stilling i en virksomhed i vækst med stor specialviden, hvor du kommer til at samarbejde med centrale koncernfunktioner og datterselskaber såvel som leverandører og kunder. Dine kollegaer har høj gennemsnitsanciennitet og er både engagerede og fagligt dygtige. Derudover kan du forvente omkring 60 årlige rejsedage primært til Europa og Asien. 

Analytisk og faglig kompetent købmand inden for supply chain med potentiale til mere 
Du har sandsynligvis en uddannelsesmæssig baggrund inden for supply chain, logistik eller indkøb. Du kan være specialisten, der med en stejl læringskurve har siddet nogle år i en rolle inden for ansvarsområderne uden ledelsesansvar, og som kan se dette som dit næste naturlige karriereskridt. Vigtigt er, at du er købmand til fingerspidserne og har fået opbygget en solid forståelse for processerne omkring hele supply chain. Samtidig har du ambitionerne og potentialet til at udvikle dig yderligere i takt med virksomhedens vækst. På det personlige plan tænker du strategisk og er i stand til at løse komplekse problemstillinger via et analytisk mindset, ligesom du også kan arbejde på det operationelle niveau. Du trives endvidere i en rolle med mange snitflader, hvor du både evner at lede og motivere dit team, samtidig med, at du forstår samspillet med leverandører, kollegaer i de forskellige lande samt større kunder. Du er selvkørende og disciplineret og får løst opgaverne til fulde hver gang. Du er desuden vant til at arbejde i ERP-systemer, og du er Excel-kyndig. Endelig har du gode kommunikationsevner og begår dig ubesværet på dansk og engelsk i skrift og tale.

Send dit cv
Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden People Executive, og har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Managing Partner Jesper Dambo på tlf. +45 5215 9732. Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Søg stillingen her