webbanner
Energisk kølemontør og aftersales servicekoordinator

Energisk kølemontør og aftersales servicekoordinator

Retur til nyheder
15-11-2022

Er du kølemontør og i stand til at løse praktiske kvalitetsopgaver i vores værksted med vore køle- og fryseenheder? Er du i stand til at identificere årsag og forbedringsmuligheder? Vil du være med til at sikre vore kunder i Europa og andre steder den bedste aftersales-service? Hvis du kan sige ja til dette, så send os en ansøgning.

TEFCOLD er en fantastisk spændende virksomhed i vækst, med en glimrende trivsel og en god ånd.

Du bliver ansvarlig for:

 • Behandling af returordre inkl. analyse og udbedring af fejl og mangler i produkter og forebyggende kvalitetsarbejde rettet mod vore leverandører.
 • Deltage i kundespecifikke ombygningsopgaver.
 • Viden om og stor erfaring, også i praktik, med køletekniske udfordringer, styringer og løsninger.
 • Håndtering af kundereklamationer og særligt en god vurdering af tidsforbrug.
 • Bidrage til at etablere kvalitetssikring samt gennemføre test af nye produkter og holde disse op mod kundens specifikationer.

Kan du samarbejde og få ting til at ske?

Vi leder efter en kollega, som er positiv drevet og elsker samarbejde. En der kan lære af os, men også dele sin viden med os. Du trives i en travl hverdag, der byder på nye og spændende udfordringer, men hvor vi også gerne vil systematisere og forenkle hverdagen. Vort formål er at yde den bedste service overfor kunderne.

Vi forestiller os:

 • At du har en køleteknisk uddannelse, en solid forståelse og indsigt samt naturligvis praktisk erfaring i køleopgaver. Du kan både løse ting selv, men også vurdere og sparre med vores mange servicepartnere i Europa om udførsel af serviceopgaver. Dit overblik vil betyde en forskel for os både i kvalitet og kroner.
 • At du er god til dit fag og forstår, at opfyldelsen af kundens behov er fundamentet for TEFCOLDs vækst og udvikling. Aftersales-service er vigtigt og skal benyttes til at fastholde og tiltrække nye kunder. Vi ser dig, som en meget vigtig person til at opnå dette.
 • Du må meget gerne have erfaring med Office-pakken og kendskab til ERP-systemer, som vi benytter til at kommunikere med eksterne partnere og kunder. Vi anvender Business Central.
 • At du er indstillet på at yde en indsats og gøre en forskel, så TEFCOLD kan forblive blandt de bedste i branchen.
 • At du er nysgerrig og løsningsorienteret.
 • Du taler og skriver engelsk og gerne flere sprog.

TEFCOLD Koncernen

TEFCOLD A/S udvikler og distribuerer kvalitetsprodukter indenfor køl og frys til professionelle. Vi har en stærk teknisk og kommerciel viden, der har givet os kunder i 100 lande over hele verden. Vi er en del af TEFCOLD Gruppen som har søsterselskaber i England, Tjekkiet, Belgien, Frankrig og Slovakiet med tilsammen mere end 100 medarbejdere.

Har vi fanget din interesse?

Vi håber, at du har lyst til at sende din ansøgning igennem til os. Skulle du have yderlige spørgsmål, er du altid meget velkommen til at række ud til Service chef, Claus Jørgensen på +45 24 28 96 36.

Send din skriftlige ansøgning og CV igennem til ansogninger@tefcold.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!