webbanner
Content Specialist

Content Specialist

Retur til nyheder
19-05-2022

Har du lyst til at være en del af en succeshistorie inden for kommerciel køl og frys? Drømmer du om at blive en del af en koncern i vækst, hvor marketinggruppen arbejder sammen på tværs af selskaber og landegrænser? 

Så er det dig vi søger, som vores content specialist, der bringer vores indhold til live med de helt rigtige ord. Du skal være ansvarlig for at formidle alle de gode budskaber og skrive salgsfremmende indhold, så du kan være med til at styrke vores vækstrejse. 

I tæt samarbejde med marketingchefen vil du få ansvaret for content til nyhedsbreve, sociale medier, kataloger, hjemmeside, kampagner, produktlanceringer mv. Til primært den danske afdeling, men der vil også være opgaver på tværs af TEFCOLD gruppen.  

 

Som Content Specialist hos TEFCOLD bliver du en del af både en virksomhed, der er vokset mere end 20% om året de senere år, men også en koncern marketinggruppe på 6 personer i 3 forskellige lande. Arbejdsopgaverne vil være primært for den danske afdeling, men også på tværs af selskaberne.

Vi søger en person, der har let til ordene, finder den rette vinkel på historierne og erfaring med at skrive fængende og salgsfremmende indhold, både på dansk og engelsk. Du vil i denne rolle være med til at sætte tone-of-voice for koncernen samtidig med, at du skaber tekster, der er målrettet lige netop vores kunder. Og så skader det ikke, at du brænder for det du laver – ligesom os.

 

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Planlægning og udarbejdelse af content til understøttelse af vores fortsatte vækstrejse
 • Opdatering og udarbejdelse af tekster til vores hjemmeside, herunder SEO optimerede tekster i samarbejde med vores e-commerce koordinator
 • Ansvar for gruppens sociale medier
 • Planlægning, udarbejdelse og eksekvering af nyhedsbreve
 • Indhold adhoc til kataloger, kampagner, produktlanceringer, brochurer, case historier mv.

 

Kvalifikationer:

Du skal have nogle års erfaring med kommunikation og sociale medier i professionelt øjemed, men din baggrund er ikke vigtig. Du skal være en formidabel formidler, der kan skrive og tale såvel dansk som engelsk på et højt niveau – både i forhold til at kunne levere indhold på engelsk, men også i forhold til kommunikation med de udenlandske afdelinger.

God IT-forståelse er en fordel, da vi de seneste år har investeret i vores IT-løsninger og bygger hele vores webshop på strukturerede og fuldt ud integrerede IT-systemer.

 

Vi forventer at du har erfaring med:

 • Udarbejdelse af tekster på dansk og engelsk for virksomheder
 • Styring af SoMe for virksomheder
 • Gerne erfaring med SEO-optimerede tekster, men ikke et krav
 • Erfaring med basis videoproduktion vil være en fordel, men ikke et krav

 

Vi tilbyder:

 • En spændende kommunikationsstilling i en virksomhed i vækst
 • At blive en del af et dedikeret marketingteam på tværs af landegrænser
 • En alsidig og fleksibel hverdag
 • Løn efter kvalifikationer inkl. sundhedssikring

Derudover er der tale om en nyoprettet stilling, som du kan være med til at påvirke retningen af med de rette kvalifikationer.

 

Om TEFCOLD:

TEFCOLD A/S er vækstet med mere end 20% om året de senere år og har en sund økonomi. Vi udvikler og distribuerer kvalitetsprodukter inden for køl og frys til professionelle. Vi har en stærk teknisk og kommerciel viden, der har givet os kunder i 100 lande i hele verden. TEFCOLD A/S har til huse på Industrivej, Viborg, men TEFCOLD gruppen består af selskaber i både England, Tjekkiet og Slovakiet.

Din arbejdsplads vil være på Industrivej 25, Viborg og du vil referere til E-commerce & Marketing Manager i Danmark.

 

Ansøgning mv:

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til E-commerce & Marketing Manager Anette Nørskov Schultz på 6163 1711 eller ans@tefcold.com

Send en skriftlig ansøgning samt CV til ansogninger@tefcold.dk