webbanner
TEFCOLD køber Capital Cooling i en aktiv handel

TEFCOLD køber Capital Cooling i en aktiv handel

Retur til nyheder
17-03-2022

TEFCOLD Group har købt de væsentligste aktiver af den engelske virksomhed Capital Cooling pr 14-3-2022. Aktiverne er købt af et datterselskab i TEFCOLD Gruppen, der er specielt oprettet til begivenheden. Capital Cooling havde det sidste år før handlen en omsætning på ca. DKK 100 millioner.

Capital Cooling er en kendt virksomhed på det Britiske marked indenfor kommercielt køl. Capital Cooling gik konkurs og TEFCOLD har købt de væsentligste aktiver inklusive navn, varemærker, produkter, faste aktiver, kundekartotek og hjemmesider. Som en del af handlen overtager TEFCOLD 14 ansatte. Den tidligere topledelse i Capital Cooling er ikke en del af handlen.

“Vi har fulgt Capital Cooling i en årrække og mener at vi har noget at byde på i forhold til at få skabt en god forretning ud af de aktiver vi køber” udtaler Jesper Kirkeby Hansen, CEO TEFCOLD Group. ”Capital Coolings forretningsmodel retter sig mere mod kæder indenfor supermarkeder og convenience butikker end vores nuværende set up i England, men produkterne er basalt set de samme og derfor forventer vi betydelig vækst som følge af opkøbet.”

De næste par uger kommer til at gå med at få informeret kunder og leverandører og forhåbentlig få lavet aftaler om fremtidigt samarbejde.

”Vi er overbeviste om at vores stærke operationelle model omkring kvalitetskontrol, logistik og relationer til leverandører og kunder kommer til at skabe betydelig værdi for de nuværende Capital Cooling kunder og vi glæder os til at udvikle forretningen videre” udtaler Torben Christensen, Bestyrelsesformand i TEFCOLD Group” Capital Coolings forretningsmodel komplementerer TEFCOLDs forretning i England og vi forventer at kunne vækste både vores og vores leverandørers salg betydeligt” fortsætter Torben.

TEFCOLD Gruppen er en ledende spiller på det Europæiske marked for kommercielt køl med en omsætning på over DKK 800 millioner, mere end 130 ansatte og lagre i 4 lande. Hovedkontoret er i Viborg hvor også 50 dygtige medarbejdere har deres gang. 

For mere information kontakt:

 

Torben Christensen                                                                            

Bestyrelsesformand, TEFCOLD Group                                

Tel: +45 4016 7711            

 

eller

 

Jesper Kirkeby Hansen

CEO, TEFCOLD Group

+45 4194 6357